Thuis Ontgiften

  • Detoxen kan elk moment van het jaar. En doordat het mogelijk is om het thuis te doen wordt het voor steeds meer mensen mogelijk om het lichaam te reinigen.

Gesponsorde links:

FitForMe Detox Kuur

Thuis ontgiften

Detoxen kan elk moment van het jaar. Doordat het mogelijk is om een detox kuur thuis te doen, wordt het voor steeds meer mensen mogelijk om het lichaam te reinigen. Zo zijn de meeste diëten thuis uit te voeren en zijn er goede supplementen en klysma’s te koop om het detoxen te ondersteunen.

Er zijn een aantal voordelen om thuis te detoxen. Het is relatief goedkoop en het is thuis makkelijker om samen te detoxen en elkaar te steunen. De leefwijze verandert niet in grote mate. De tijd om te detoxen wordt zelf bepaald en kan tijdens het dieet worden aangepast. Detoxen tijdens het werken zorgt ervoor dat er niet de hele tijd aan eten wordt gedacht. Hierdoor is het dieet makkelijker vol te houden.

Er zijn ook een aantal nadelen te noemen. Een zwaar detox dieet is beter en veiliger om te volgen als er professionele begeleiding is. Vaak is dit thuis niet mogelijk. Daarnaast heeft de omgeving veel invloed. Als er thuis veel stress heerst, zal het detoxen veel moeizamer gaan. En met het vertraagde innerlijke tempo, dat veroorzaakt wordt door de meeste diëten, is het soms moeilijk om het dagelijks leven voort te zetten.

Het is belangrijk dat er tijdens het detoxen tijd wordt genomen om te ontspannen. Tijdens een detox periode is er minder weerstand tegen prikkels. Opmerkingen en onrechtvaardigheden vallen zwaarder en verleidingen om oude eetgewoontes op te pakken worden steeds moeilijker om te weerstaan. Door een ontspannen sfeer te creëren wordt detoxen makkelijker en wordt niet alleen het lichaam maar ook de geest gezuiverd.

Tijdens het detoxen wordt er vrijwel alleen maar fruit gegeten en vruchtensappen, kruidenthee en water gedronken. Wanneer daarbij geen ondersteunend voedingssupplement wordt genomen maakt dit het lichaam zwak, extra snel moe en duizelig. Daarnaast daalt het concentratievermogen en zorgt voor veel hoofdpijn. Om de beste aanvulling te krijgen tijdens het detoxen zijn supplementen hard nodig.

De Antioxidanten van FitForMe geeft de juiste aanvulling vitamines en minerale terwijl het Detox supplement alle afvalstoffen snel uit het lichaam verwijderd! Deze combinatie zorgt voor een veilige en efficiënte detox periode.

Tips om het lichaam thuis te ontgiften

Lees onderstaande tips goed door voor een maximaal effect van uw detox kuur.

Voedingtips:

  • Drink dagelijks minimaal 1,5 tot 2 liter vocht. Het liefst water of thee.
  • Vermijd koffie en andere cafeïnehoudende dranken.
  • Wees matig met suikers, zoetstoffen en verzadigd vet.
  • Gebruik de natuurlijke Detox Kuur van FitForMe om de afvalstoffen efficiënt af te voeren.

Leefstijl tips:

  • Zorg voor extra beweging. Hierdoor worden de darmen gestimuleerd om zich te reinigen en komen afvalstoffen die zich in het bloed bevinden sneller in de urine terecht.
  • stop met roken
  • gebruik zo min mogelijk chemicaliën om schoon te maken. Doe dit liever met stoom en andere natuurlijke producten
  • Houd de leefomgeving opgeruimd. Zorg ervoor dat het huis en de werkvloer netjes is. Zo wordt onnodige stress en irritatie voorkomen.